Menu I
ZUPA
- Rosół domowy z makaronem lub krem pieczarkowy z serkiem topionym.
DANIE II
- Kotlet fantazyjny (z piersi kurczaka),
- Kaczka pieczona z owocami,
- Zrazy wieprzowe,
- Kotlet smażony panierowany,
- Ziemniaki z wody,
- Ziemniaki pieczone z majerankiem,
- Ryż ziołowy,
- Kluski śląskie lub kasz gryczana,
- Marchewka glazurowana lib buraczki na ciepło,
- Surówki sezonowe,
DESER
- Pawie oczko na musie owocowym lub Panna Cotta z owocami.
- NA SZWEDZKIM STOLE
- Ciasta, wino, owoce, kawa, herbata, cukier, cytryna.
PRZED PÓŁNOCĄ
- Gulasz Leśniczego z grzybami lub bigos staropolski z kiełbasą,
PO OCZEPINACH
- Luzowane udka z kurczaka zapiekane sosem koktajlowym.
NAD RANEM
- Barszcz z pasztecikiem lub flaczki.
ZIMNE ZAKĄSKI
- Schab ze śliwką,
- Udka faszerowane z kaparami,
- Boczek nadziewany morelami,
- Karkówka w majeranku,
- Tymbalik wieprzowy,
- Ryba w sosie greckim,
- Łosoś w bieli,
- Kaszubska przekąska (kulki rybne lub mięsne w occie),
- Śledź po kaszubsku,
- Sałatka warstwowa z tuńczykiem,
- Sałatka z serem rokpol i bekonem,
- Szparagi w szynce,
- Marynaty,
- Masło, pieczywo mieszane,
- Sos koktajlowy